Inside Audio – Deel je kennis en wordt specialist


Inside Audio is de website waar je alles kunt vinden op het gebied van audio. Specialisten schrijven hier over uiteenlopende onderwerpen zodat de lezer hier alle informatie kan vinden op het gebied van audio. In dit artikel gaan we verder in op de toekomst van Inside Audio en wat Inside Audio te bieden heeft aan zijn bezoekers. Onderaan de website kan je je ook aanmelden als gast blogger, kom achter de vele voordelen en meld je direct aan.

Eigen producten:
Naast het verschaffen van informatie is Inside Audio ook bezig met het ontwikkelen van eigen producten. Zo is er onlangs een muismat uitgekomen met alle sneltoetsen voor Fruity Loops. Door het leren van alle sneltoetsen kun je aanzienlijk sneller werken. Deze muismat is door de bekende producers Jonas Aden en SeamlessR getest en aanbevolen! In de toekomst zullen er meer producten volgen.

Door de technische kennis van Inside Audio bij het onlinebureau ADEVSO, gaan er ook tools voor muzikanten ontwikkeld worden. Software waar muzikanten onderling echt iets aan hebben. Later meer hierover.

Feesten en interviews:
Inside Audio brengt verslag uit van verschillende feesten en festivals. Zo zijn ze onlangs bij de volgende feesten geweest: A State of Trance, Extrema Outdoor, Carnage in de Melkweg en hebben ze interview afgenomen met onterendere, Mesto en T & Sugah. Deze interviews en reviews zijn allemaal in samenwerking met de organisatoren georganiseerd.

Audio interfaces:
De nadruk van Inside Audio ligt voornamelijk op het aanbieden van waardevolle informatie aan zijn lezers en bezoekers. Zo vergelijken ze dan ook verschillende hardware en software. Het laatste artikel is toegewijd aan de beste audio interfaces voor beginnende muzikanten. In dit artikel kan men alle informatie vinden die je moet weten voorafgaan de aanschaf van een audio interface, erg waardevolle informatie! Door deze informatie over audio interfaces zorgvuldig door te nemen, zorg je ervoor dat je de juiste aankoop doet!

Studio monitoren:
Inside Audio is ook bezig met de beste studio monitoren op een rijtje te zetten voor je en vergelijken. Want bij een geluidskaart heb je natuurlijk ook een goed paar studio monitoren nodig. Zo zijn er verschillende merken en afmetingen, maar welke zijn goed voor in jouw studio? Onafhankelijk advies hierbij is erg handig om de juiste aankoop te doen.

Samenwerkingen:
Inside Audio is continu bezig met nieuwe samenwerkingen. Door nieuwe samenwerkingen aan te gaan ontstaan er nieuwe ideeën en groeit het netwerk. Samenwerkingen zijn er onlangs geweest met Alda events, De CD Fabriek BV Weert , Mesto, Extrema Outdoor, Output INC, Presonus  Music Group en meer.