Gigstarter

Een band, DJ of solo-artiest boek je kosteloos via Gigstarter. Je hebt direct en persoonlijk contact met de muzikanten.

gigstarter

Op gigstarter.nl vind je de juiste live muziek voor jouw feest of evenement. Boeken en geboekt worden via Gigstarter is kosteloos. Gigstarter bemiddelt niet maar faciliteert de totstandkoming van een boeking en helpt je bij het komen tot een helder akkoord en het vastleggen van afspraken.

Met Gigstarter is een leuke band, DJ of artiest boeken gemakkelijk, inzichtelijk en betaalbaar. Gigstarter werkt aan het creëren van een transparante markt en maakt live muziek voor iedereen toegankelijk. Het werkt als volgt:

Minder gedoe. Meer muziek.

Het boeken van live muziek toegankelijk maken, dat is de missie van Gigstarter. We hebben een transparant en inclusief platform gemaakt waarmee iedereen in eigen beheer artiesten kan vinden en boeken, zonder commissies.
Het initiatief slaat aan. Meer dan 9.000 artiesten in allerlei genres hebben zich aangesloten. Sinds 2012 hebben we al meer dan 10.000 boekingen binnengehaald, van huiskamer-concerten tot aan grote festivals. We zijn daarmee de belangrijkste marktplaats voor het boeken van live muziek in de Benelux. Sinds kort zijn we actief in heel Europa. Lokaal en internationaal is Gigstarter een katalysator voor optredens en concerten.

Ben je muzikant?
Schrijf je gratis in via de volgende link: https://www.gigstarter.nl/sign-up

Wil je live muziek op je evenement?
Plaats gratis een oproep via de volgende link: https://www.gigstarter.nl/calls/new

 

CD Persen?
https://www.replifact.nl/cd-fabriek/cd-perserij/