Arjan Rietvink Online Mastering


Arjan Rietvink Productions bestaat al sinds 1996 als mastering bedrijf voor platenmaatschappijen en muziekproducers.

Inmiddels werken wij voor grote platenmaatschappijen en bekende DJ/Producers zoals:

  • Sony Music ,
  • Armada Music,
  • Universal Music,
  • Ferry Corsten,
  • Armin van Buuren,
  • en Nicky Romero.

Maar we werken ook graag voor de minder bekende of beginnende muziekproducers. Met een scherp tarief proberen we mastering ook voor deze laatst genoemde groep bereikbaar te houden.
Sinds een aantal jaren hebben we ook een online mastering service waarbij je het te masteren materiaal gewoon kan uploaden inclusief een paar referentie tracks. De referentie tracks dienen als voorbeeld voor de sound die je zoekt. Daardoor wordt jouw muziek gemasterd op de manier zoals jij vindt dat het zou moeten klinken. De gemasterde tracks kunnen we vervolgens leveren als WAV, MP3 en/of DDP voor de CD fabriek. Daarnaast zijn wij een gecertificeerde Mastered For I-Tunes Studio.

Naast stereo mastering leveren we ook stem mastering. Met stem mastering lever je je muziek in een paar lagen aan waardoor we dieper op de materie in kunnen gaan en een nog betere master kunnen leveren. Na de mastering heb je nog recht op 3 gratis revisies, mocht de sound nog niet helemaal naar wens zijn.

We streven ernaar om mastering opdrachten binnen 3 tot 5 werkdagen af te handelen. Wil je het nog sneller hebben? We hebben ook een spoedservice.

Mocht je meer willen weten of contact met ons op willen nemen bezoek dan onze website www.digitalmastering.nl

Arjan Rietvink Online Mastering

T: +31 35 5426454