Goedkoop CD Persen

Bent u op zoek naar een partij die op professionele wijze en tegen een lage prijs uw cd kan persen in een eigen cd perserij? Bij ons kunt u terecht voor een uiteenlopend scala aan dienstverlening. Zo persen we kleine en grote oplages cd’s en dvd’s, cd-roms, usb-sticks en vinyl tegen de laagste tarieven van de Benelux. Uiteindelijk kan er maar een de goedkoopste en de beste zijn. Bij ons is het persen van cd’s en dvd’s goedkoper dan wanneer we een cd of dvd zouden branden. Bovendien spelen gebrande cd’s met een beetje pech soms moeilijk af in bepaalde cd spelers.

Goedkoop cd-persen

Kies voor jarenlange ervaring in cd persen

Als u een cd of dvd wil maken moet u natuurlijk ook toestemming vragen bij Stemra. Dit voor leken ingewikkelde traject nemen wij u graag uit handen zodat u altijd een legale cd in huis heeft met een bewijs van toestemming van de originele rechthebbende. Er zijn natuurlijk altijd piraten op de markt. Kies daarom voor een cd persing bij een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Stuur een mailtje naar info@musicgroup.nl  of app naar 06-22498565; 7 dagen per week, 24 uur per dag.

PROMOTIE VAN UW CD NA HET CD PERSEN:

Een cd laten maken is meestal nog niet het grootste probleem. Maar een cd persing maken en die dan proberen onder de aandacht te brengen? Daar is zeer zeker specialistische kennis voor nodig. Gelukkig zijn wij daar dankzij onze jarenlange ervaring in de business prima toe in staat. We hebben de kennis in huis van de aanmelding bij legal download sites en internet cd shops als Bol.com. U ontvangt bij ons bovendien gratis een unieke barcode bij uw cd persing, inclusief informatie over onder andere:

  • hoe u uw cd aan de man kunt brengen;
  • hoe u radio- en tv-promotie regelt?
  • waar u de juiste plugger vindt en wie u daarbij helpt?
  • hoe de aanmelding bij iTunes en Spotify in zijn werk gaat.

Neem contact met ons op voor een cd persing in onze cd perserij en wij nemen u al het werk rondom aanmelding en promotie uit handen.