Tip !! CD fabriek professionals in CD Persen

Bij de CD perserij van de CD Fabriek in Weert kunt u terecht voor alles wat met cd maken en dvd branden te maken heeft. Wij zijn professionals in de digitale media en verzorgen uw complete cd persing of dvd productie. Wij maken daarbij gebruik van onze eigen cd/dvd persen en ook voor het branden van een cd of dvd bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor de complete productie bij het samenstellen van uw gewenste dvd of cd. Een super service en onze levertijden zorgen ervoor dat wij altijd heel snel uw eindproduct kunnen leveren.

CD Fabriek & De Music Group BV,

cd-fabriekEen andere afdeling van ons is meer dan alleen een cd perserij  waar u cd’s en dvd’s kunt laten persen. Wij hebben ook nauwe banden met platenmaatschappijen en distributie  maatschappijen en heel belangrijk is de promotie voor allerhande cd- en dvd-producties. Dus ook het aanmelden bij Legal Download – i tunes en Spotify en de productie aanbieden in alle cd- shops en verkooppunten in Nederland en België en ook een Bol.com kan met onze barcode de verkoop opstarten. Verder hebben we zeer goede contacten binnen de muziekindustrie.
U ziet het: u kunt veel kanten op bij de CD Perserij in Weert, zelfs voor het persen van vinyl platen.

Neem eens contact met ons op via de site: http://www.cdfabriek.nl/cd-persen/.

CD Fabriek BV, al 25 jaar bezig met muziek en meer, de kwaliteit is altijd gegarandeerd! In onze eigen CD fabriek wordt uw cd dvd productie op een vakkundige manier geperst. Vaak geleverd binnen 1 dag op de plaats !van bestemming!

CD duplicatie in kleine oplage:

Heeft u een opdracht voor een kleine oplage dvd cd’s ? Dan doet u er verstandig aan om uw cd  bij ons te laten dupliceren in plaats van te kiezen voor het cd persen. Ook hier kunnen wij vaak al binnen 24 uur uw cd leveren, compleet met professionele fullcolour opdruk en cd/dvd hoes.

cd perserij bij de CD Fabriek

Kijk eens naar de mogelijkheden op www.123cd.nl
En neem dan contact met ons op voor een passende offerte of een oriënterend gesprek.

PARTNERS VAN DE MUZIEKGIDS NEDERLAND:

© MUZIEKGIDS.NL / MUSICGROUP BV | WEBDESIGN YOUR CONCEPT
[sg_popup id=1]