Rock Inc. Entertainment – Powered by Creativity

Rock Inc. Entertainment is geboren in 1999 en is uitgegroeid tot een, hoe zeg je het zo mooi, full service bedrijf. Wij helpen mensen die bezig zijn met podiumkunsten en zich creatief willen ontplooien.

Het hart van Rock Inc. Entertainment is de opnamestudio die naast een controle room, vocal booth en cafe ook een studio heeft van 50m2. Maar dat is stoer doen met getallen. De studio wordt vooral geprezen door de sfeer van “A Sort of Homecoming” en de muzikale kwaliteiten van de mensen achter de knoppen.

rock-inc

Nummers worden niet zomaar opgenomen maar als artiest wordt je geholpen het beste uit je zelf te halen. Hierbij is de creativiteit belangrijker dan de tijdsdruk. Opnemen van muziek is meer dan alleen techniek en knopjes draaien.

Opnemen is energie, de juiste omstandigheden, coaching, respect en muzikale ervaring. Veel “hobby” studio’s kunnen knopjes draaien maar voldoen niet aan de voorgenoemde voorwaarden. Ik zou je bijna willen uitnodigen voor een kop koffie, die altijd klaar staat. En voel met je eigen tentakels wat een studio een studio maakt.

Daarnaast kan ook de volledige album productie worden uitbesteed bij ons waarbij wij zorgen voor het grafisch ontwerp en de persing van een CD, Vinyl, USB Sticks en zelfs cassettebandje. Hier voor werken wij nauw samen met een aantal partners zoals 123CD.

Maar dan ben je er nog niet. De albums zullen ook gedistribueerd moeten worden en ook hier voorziet Rock Inc. Entertainment in. Niet alleen fysiek maar ook digitaal op de bekendere diensten zoals Spotify, iTunes, Tidal, Apple Music, Google Play en nog 30 andere.

Zoals je kunt lezen een full service bedrijf en dan ben ik onze repetitie faciliteiten nog vergeten te noemen.

Rock Inc. Entertainment – Powered by Creativity

Rock Inc. Entertainment
Beemdenstraat 38
6004 CT Weert
www.rockinc.nl
info@rockinc.nl
Tel: +31 495 – 317208

PARTNERS VAN DE MUZIEKGIDS NEDERLAND:

© MUZIEKGIDS.NL / MUSICGROUP BV | WEBDESIGN YOUR CONCEPT
[sg_popup id=1]
muziekgids.nl