JB Productions

JB Productions, jouw leverancier voor alle soorten entertainment. JB Productions heeft een heel ruim aanbod in entertainment en artiesten. Voor zowel volwassenen en kinderen.

Bij ons kun je terecht voor BN’ers, Bands, Straattheater, Attracties, Kindershow en Winkelcentrum Promotie.  Naast de boekingen van alle artiesten en entertainment verzorgen wij ook het management van diverse artiesten, oa. van Zangeres Hanny, Jeffrey Schenk, Clown Jopie & Tante Angelique, Poppentheater Muzemuis. Daarnaast hebben we veel attracties in eigen beheer, waardoor wij de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Al meer dan 27 jaar zijn we actief in het verzorgen van  complete jaarprogramma’s voor winkelcentra, tevens adviseren wij winkeliersverenigingen bij hun communicatie-uitingen en het gebruik in social media kanalen. Desgewenst kunnen wij dit ook geheel uit handen nemen.

Uiteraard geven wij ook aan jouw evenement een creatieve invulling. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met de wensen welke je aan ons kenbaar maakt. Dus wacht niet langer en neem snel contact met ons op, zodat we kunnen bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

JB Productions is bereikbaar via:
Telnr.: 0186602140
Website: www.jbproductions.nl
Facebook: www.facebook.com/ArtiestenbureauJBproductions


 
CD Productie nodig? >>>

PARTNERS VAN DE MUZIEKGIDS NEDERLAND:

© MUZIEKGIDS.NL / MUSICGROUP BV | WEBDESIGN YOUR CONCEPT
[sg_popup id=1]
muziekgids.nl